Skip to content Skip to footer

Как да създадем красив аутфит с базови дрехи

Омръзнало ли ви е с часове да стоите пред пълния си гардероб, с фразата “нямам какво да облека”? В повечето случаи, този проблем идва от факта, че имате прекалено много базови дрехи, докато по-екстравагантните аутфити вече са носени много пъти и са загубили чара си във вашите очи. Това обаче никак не е повод за притеснение, защото дори и най-базовите дрехи, с помощта на правилните средства и похвати, могат лесно да се превърнат в красив и ефектен аутфит.

Семплата визия е пътят към успеха

Най-лесният начин винаги да бъдете красиво облечени и със стил е, като експериментирайки, се придържате към най-семплите модни тенденции. Ето кои са те:

  • комбинацията от блуза с дънки – тази класическа визия лесно може да се превърне в елегантен аутфит, подходящ дори за бизнес срещи. Пробвайте да добавите колан и да приберете блузата в джинсите, за да добавите повече форма на дрехите;

  • блуза с яка за основа – да облечете къса блуза с яка под един скучен пуловер или просто блуза с дълъг ръкав, е начин да ги направите много по-стилно изглеждаща, красива част от аутфита;

  • заложете на аксесоарите – така и най-простичката визия с подбрани цветове може да стане достойно модно попадение. Можете да следвате деликатната привичка и да заложите на колие, обеци и пръстен, които да съчетаете с облеклото. Друг вариант е да разнообразите с екстравагантна чанта или акцентиращи обувки. Във всеки случай, не прекалявайте и заложете на един, до два аксесоара, за да не претрупвате визията. 

За да можете винаги да спазвате този метод на обличане, най-добрият съвет, който можем да ви дадем, е да залагате на дрехи, които винаги са в топ класациите за дамска мода.

Експериментирайте

Едно от най-приятните, полезни и креативни неща, които може да направите в свободното си време, е да експериментирате с гардероба си. Това, че имате припокриващ се тип дрехи, далеч не означава, че винаги трябва да носите едни и същи аутфити. 

За да подтикнем хода на въображението ви, нека ви предложим един съвет, който ще ви е полезен в 99% от случаите. Много често главния виновник за непълноценно стоящите дрехи, е тяхната форма. Именно затова, по-горе ви дадохме идеята с подпъхването на тениската или ризата в панталона. По този начин, вие подчертавате талията и изтъквате най-красивите извивки на фигурата ви.

Ако пък имате много дълги худита, ризи или блузи, вместо да ги слагате като горна част от аутфита, над дънки или анцуг – използвайте коланче и ги носете като рокли през топлите месеци.

 

Чрез експериментирането с визии, вие ще намерите точния начин да придавате правилна и красива форма на аутфитите ви. Това може да е чрез употребата на колан, чрез носенето на стеснени в талията рокли, по-къси поли или нестандартни кройки панталони, като това винаги е най-персоналната част. Залагайки на правилната форма, а не толкова на цветни дрехи, вие ще блеснете с красива визия, която да изтъква най-добрите качества на тялото ви.