Skip to content Skip to footer

Как да комбинираме цветовете надрехите си за ефектен външен вид?

Немислимо е да си представите цялостния облик на гардероба без комбинация от красиви дрехи в различни цветове. Ефектният външен вид може да ви отвори много врати, да създаде приятно впечатление и дори да ви сближи с нови приятели, като вдигне самооценката и самочувствието ви. Точните и приятни нюанси на облеклото, комбинирани с въображение и стил, ще ви направят забележителни и запомнящи се.

Какви цветови комбинации да изберете?

Комбинирайки тоновете на дрехите умело, вие ще изглеждате винаги стилни, впечатляващи и открояващи се. Както всяко нещо обаче, и тук има някои тънкости, така че нека заедно прегледаме на какво трябва да обърнете внимание при комбинирането на цветовете на дрехите. Ето някои от възможностите, които можете да използвате:

  • комбинации на различни нюанси – за впечатляваща визия и привлекателен външен вид, винаги е опция да заложите на наситени цветове, съобразени със сезона, предпочитанията и не на последно място, тена на кожата. За хората с топъл тен са подходящи дрехи в червен и зелен цвят, комбинирани в различни тонове и наситености, докато за тези с по-тъмна кожа – черно, бежово и синьо. Може да комбинирате ярки тонове в по-светли или тъмни варианти, както и по-наситени, ако търсите по-драматичен ефект;

  • съчетаване на разновидни по стил и вид дрехи – ключът към постигането на идеалния ефект се крие в комбинирането на различни кройки и цветове блузи, тениски, панталони, дънки и рокли, според въображение и стила ви и смелото съчетаване на различни цветови комбинации. Така ще създадем неповторима визия, която ще ни отличи от тълпата.

Без съмнение има някои класики в жанра, които не могат да бъдат избегнати, като комбинацията на бяло и черно, бежово и кафяво или черно и червено. Защо обаче да не използвате дадената ви възможност да бъдете различни и не съчетаете нещо ново, което отразява личността ви?

Защо да използвате аксесоари към облеклото?

Завършената визия се постига с използването на подходящи аксесоари. Красивите и удобни обувки са идеално допълнение към всеки тоалет. При избора им е важно да следвате цялостния стил на тоалета, да съобразите цветовите комбинации и не на последно място, да подберете качествени и удобни обувки, с които ще се чувствате комфортно. Ако път искате да експериментирате с цветовете, можете съвсем спокойно да заложите на неутрална визия, съчетана с ярки и смели обувки. 

Модерни аксесоари са и подходящите бижута, шалове в различни шарки, както и колани, в актуален цвят, които да допълнят общата визия с впечатляващи детайли и прецизна изработка.